Login Issues ? - Redirecting back to login page after login.

  • 2
  • Problem
  • Updated 2 months ago
  • (Edited)

Numerous clients (around the US) have indicated that after they login, the web application redirects back to the login page, never actually letting them login and see folders, etc.


Seems random (comes and goes) but has been going on for several hours now.

Anyone else see this ?

Still getting questions from clients.......anyone ?
Photo of Jason Gladden

Jason Gladden

  • 11 Posts
  • 1 Reply Like

Posted 4 months ago

  • 2
Photo of Jason Gladden

Jason Gladden

  • 11 Posts
  • 1 Reply Like

I opened a case for this...still ongoing.

Case 78260482
Photo of Leo

Leo, Official Rep

  • 404 Posts
  • 37 Reply Likes
Hi Jason,

My apologies for the delayed response.  This has been investigated by our developers thanks to your report.  We don't have an ETA on when it is fixed but it is actively being worked on.

-Leo
(Edited)
Photo of Jason Gladden

Jason Gladden

  • 11 Posts
  • 1 Reply Like

Still seeing this issue ongoing today.  Let's get this corrected.  Customer's get frustrated when they can't login to upload files!
Case 78260482


Photo of Nikola Gibson

Nikola Gibson

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Also an issue for a few of our clients - I have submitted with Citrix Technical Support. 
Photo of Jason Gladden

Jason Gladden

  • 11 Posts
  • 1 Reply Like

still ongoing.  Sometimes login page redirects/loops back to login page.  No errors displayed.    Clients complaining a lot. 
Photo of Ed Bice

Ed Bice

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
Still ongoing here - this is a severe frustration for us as a client. 
Photo of Leo

Leo, Official Rep

  • 400 Posts
  • 35 Reply Likes
Hi Ed,

Can you please clarify:  Are you saying your users have been getting redirected back to the login page after logging in since August?

-Leo
Photo of Jeremy

Jeremy

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
I think I just had a customer complain of a similar issue. I watched his screen remotely via GotoMeeting to make sure. I shared a folder with the customer. He clicked the link in the email he received, and logged in with the new login he made. Every time he clicks the login button after entering his password in (using Google Chrome if it matters) it goes to the address Banner.Sharefile.com (Banner is our company name), and the browser screen is all blank white entirely. If he clicks the link in the email again it goes straight to the login screen, as if it is failing to log in, but isn't telling us why.