Sharefile account webhook isn't firing sometimes

  • 1
  • Problem
  • Updated 1 week ago
Hello,

A bit of a backstory with the webhook:
We're using an account webhook (we didn't use the folder one since it doesn't trigger for subfolders) to keep files in sync with a local zip that we keep.
The hook worked perfectly until i'd say 2 weeks ago when it sometimes would not trigger at all, or we'd get the events with either a few minutes delay, or the next day.
We know that some didn't trigger since we keep both a db log and a file log of all hooks (we log the event before we even begin to process it).

Is there a place to see all queued/failed events? And if not, can we provide some account/hook/folder ids to be checked?

Thanks,
Andrei
Photo of Sirbu Andrei

Sirbu Andrei

  • 3 Posts
  • 1 Reply Like
  • worried

Posted 3 weeks ago

  • 1
Photo of Dale Smith

Dale Smith, Employee

  • 134 Posts
  • 19 Reply Likes
Hi Sirbu,

We have had a few other customers report the same issue and have created a ticket for this issue to be looked into. While we do have data points from the other customers, we would welcome your examples as well, as the more data we have, the easier it will be to find the issue. Feel free to upload your examples in a text file to https://citrix.sharefile.com/r-r07cbe7cc3cc4521a

It's best to include the following if you have it:
Webhook Subscription Id (this is the id generated when you created the webhook)
Your OAuth Client Id
The Url the webhook is going to
The specific event details that was late (for instance if it was File Upload event, the file name and folder id the event happened in)
A time frame that this was happening.

In particular if you have examples of the hooks that did not trigger at all, as that is new in comparison to the reports we have had.

Thanks, and apologies for the inconvenience.
Dale Smith
Photo of Sirbu Andrei

Sirbu Andrei

  • 3 Posts
  • 1 Reply Like
Thank you for your reply Dale.
I've just uploaded the txt with the details.

Photo of Dale Smith

Dale Smith, Employee

  • 134 Posts
  • 19 Reply Likes
Thanks Sirbu,
 
I've received the file and attached it to the ticket.
Photo of Łukasz Trzewik

Łukasz Trzewik

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Any update on this one? I am experiencing a similar issues.
Photo of Robert Jakubowski

Robert Jakubowski, Employee

  • 10 Posts
  • 3 Reply Likes
The issue should be addressed early next week.
Apologies again for the inconvenience.

Robert
Photo of Łukasz Trzewik

Łukasz Trzewik

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
@Robert - was this addressed already?
Photo of Robert Jakubowski

Robert Jakubowski, Employee

  • 10 Posts
  • 3 Reply Likes
A fix for the issue is pending a release. The release is planned for this week. I will let know here once it is deployed.

I'm sorry for the delay.

Robert

Photo of Robert Jakubowski

Robert Jakubowski, Employee

  • 10 Posts
  • 3 Reply Likes
Sirbu, Lukasz

The fix has been deployed. Let us know if you still experience any issues.

Thanks,
Robert
Photo of Sirbu Andrei

Sirbu Andrei

  • 3 Posts
  • 1 Reply Like
Thanks.
Wii do.