Webhooks fail to execute on configured operation for resource

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 days ago
We have had several instances on 8/8 (first observed at 11 AM CST and last observed at 3:30 PM CST) where a file upload on a folder with a File Upload webhook failed to post to the configured webhook URL.

When we deleted the webhook and allowed the same automated process to recreate it, and uploaded an additional file, the webhook successfully posted to the configured webhook URL.

We have several hundred webhooks and our concerned about the reliability of them executing as expected.
Photo of Michael Ericksen

Michael Ericksen

  • 10 Posts
  • 1 Reply Like

Posted 1 week ago

  • 1
Photo of Eliezer Encarnacion

Eliezer Encarnacion, Official Rep

  • 713 Posts
  • 99 Reply Likes
Hi Michael,

We'll take a closer look at what happened here. What is the folder id where the webhook failed to post?

Thanks,
Eli
Photo of Eliezer Encarnacion

Eliezer Encarnacion, Official Rep

  • 713 Posts
  • 99 Reply Likes
Sure
Photo of Michael Ericksen

Michael Ericksen

  • 10 Posts
  • 1 Reply Like
Done.
Photo of Michael Ericksen

Michael Ericksen

  • 10 Posts
  • 1 Reply Like
Done.
Photo of Michael Ericksen

Michael Ericksen

  • 10 Posts
  • 1 Reply Like
We have a few more upload events that failed to trigger the webhook. I'll upload the resource ids for the folders to you now. Hopefully, some of the additional monitoring you have in place detected some anomalous behavior.
Photo of Eliezer Encarnacion

Eliezer Encarnacion, Official Rep

  • 713 Posts
  • 99 Reply Likes
Thanks Michael, I'll forward this to the team and see what we can find.